Designed by Arne Jacobsen

City Hall 40 mm

Arne Jacobsen City Hall 40 mm wrist watch with Green dial and stainless steel mesh band 

Sizeguide

ALLE STØRRELSER VIST PÅ ET GENNEMSNITLIGT KVINDEHÅNDLED.


40 MM UR VIST PÅ ET GENNEMSNITLIGT MANDEHÅNDLED.


SPECS

1.998,00  DKK
Tilpas City Hall 40 mm
City Hall 40 mm   + 0,00  DKK
MATT STEEL MESH BAND 20 MM   + 0,00  DKK
På lager

1.998,00  DKK

Solid stainless steel case with a concave dial, hardened double convex M2 glass, 3 ATM.
Produktdetaljer
Varenummer 53209-2008
Model City Hall
Urets diameter 40 mm
Skivefarve Green
Urkassefarve Polished Steel
Remtype Mesh band
Rembredde 20 mm
Remfarve Matt Steel
Urværk MIYOTA GL26

Gratis fragt på alle ure 

30 dages gratis retur

3 års garanti

Designet med alsidighed i øje

Arne Jacobsen Watches er designed med form or funktion i sinde. Et ur du kan bære til enhver anledning og nyde livets særlige momenter med et stykke Dansk design historie på din arm, væg eller bord.

 

 

Bordure af Arne Jacobsen

Arne Jacobsen designede et hus for H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen var så imponeret af Arne Jacobsen, at han opfordrede ham til at designe et ur til ham tilbage i 1930'erne. Uret blev præsenteres på Forårsudstillingen Charlottenborg i 1939 og var Arne Jacobsens første industrielle designprodukt.

Bordurene er siden blevet opdateret med både alarm, snoozefunktion og lys, der udløses af en usynlig sensor på toppen af uret. Et lækkert, enkelt og klassisk vækkeur som pryder ethvert hjem

Udforsk Bordure

 

ARNE JACOBSEN - TIDSLØST DESIGN

Geniet der satte dansk design på verdenskortet. Arne Jacobsen, er uden tvivl en af Danmarks mest markante arkitekter og er internationalt anerkendt for sine banebrydende bygninger og design – og herunder også ure. Både internationalt og nationalt beundres Arne Jacobsens arkitektur stadig og mange af hans produkter er fortsat i produktion.


Arne Jacobsens arkitektur og design vakte opsigt overalt. Og det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Godt design er karakteriseret ved at fascinere hen over tiden. Urene er nu blevet genskabt fuldstændig tro mod Arne Jacobsens originaltegninger. De unikke ure blev skabt henover en lang, utrolig produktiv og artistisk helt unik karriere som arkitekt og designer.

Bankers

Arne Jacobsen vandt konkurrencen om at tegne Den danske Nationalbank i 1961. Bygningen stod færdig i 1978 - syv år efter hans død. Bankers uret blev designet i 1971 og hænger nu på væggen i den oprindelige banksal.
Banksalen med paneler i pæretræ, er en kontrast til forhallen i norsk marmor, som strækker sig som en katedral næsten 20 meter op gennem de seks etager.

Danmarks Nationalbank regnes for en af Arne Jacobsens hovedværker.

Se alle Bankers ure

Roman

Aarhus Rådhus blev indviet i 1942. Arne Jacobsen tegnede bygningen sammen med Erik Møller, og vinderforslaget var egentlig uden tårn.
Et tårn har ingen funktion og passer derfor ikke ind i Arne Jacobsens filosofi vedrørende funktionalitet, men efter folkelige protester var de to arkitekter nødt til at tilføje et 60 meter højt tårn.

Samtidig fik vi det smukke ur: ROMAN

Se alle Roman Ure

Station

En ung Arne Jacobsen tegnede i midten af 1930’erne en villa til H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen kunne se et potentiale i den unge arkitekt og spurgte, om han var interesseret i at tegne et ur. Arne Jacobsen tog udfordringen op, og som et af hans første industrielle produktdesigns blev resultatet et elektrisk bordur med og uden alarm.

Borduret blev præsenteret på Foraarsudstillingen Charlottenborg i 1939 og blev derved Jacobsens første industrielle produktdesign. Allerede på dette tidspunkt var enkelthed og rent design kendetegnende for Jacobsens design.

Se alle Station Ure