Designet af Arne Jacobsen

34 mm / Thunder Grey dial / Midnight Blue leather strap

PICTO wrist watch with a rotating dial and midnight blue leather strap. The dial on this watch is 34 mm.

Sizeguide
998,00  DKK
Tilpas 34 mm / Thunder Grey dial / Midnight Blue leather strap
PICTO 34 mm Thunder grey/Polished steel   + 0,00  DKK
MIDNIGHT BLUE LEATHER STRAP 14 MM   + 0,00  DKK
På lager

998,00  DKK

Solid stainless steel case, hardened mineral glass, 5 ATM.
Produktdetaljer
Varenummer 34052-6714S
Model PICTO
Urets diameter 34 mm
Skivefarve Tordengrå
Urkassefarve Poleret stål
Remtype Læderrem
Rembredde 14 mm
Remfarve Midnatsblå
Urværk MIYOTA 2025

Arne Jacobsens arkitektur vakte opsigt overalt og det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Mægtigt design er karakteriseret ved at blive ved med at fascinere over tid – og uanset om du vælger et design fra 1939 eller 1972 er du garanteret et ur, der aldrig mister sin plads i tiden.

Fragt fra kun 40 kr

30 dages gratis retur

3 års garanti

Designet med alsidighed i øje

Arne Jacobsen Watches er designed med form or funktion i sinde. Et ur du kan bære til enhver anledning og nyde livets særlige momenter med et stykke Dansk design historie på din arm, væg eller bord.

 

 

Bordure af Arne Jacobsen

Arne Jacobsen designede et hus for H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen var så imponeret af Arne Jacobsen, at han opfordrede ham til at designe et ur til ham tilbage i 1930'erne. Uret blev præsenteres på Forårsudstillingen Charlottenborg i 1939 og var Arne Jacobsens første industrielle designprodukt.

Bordurene er siden blevet opdateret med både alarm, snoozefunktion og lys, der udløses af en usynlig sensor på toppen af uret. Et lækkert, enkelt og klassisk vækkeur som pryder ethvert hjem

Udforsk Bordure

 

ARNE JACOBSEN - TIDSLØST DESIGN

Geniet der satte dansk design på verdenskortet. Arne Jacobsen, er uden tvivl en af Danmarks mest markante arkitekter og er internationalt anerkendt for sine banebrydende bygninger og design – og herunder også ure. Både internationalt og nationalt beundres Arne Jacobsens arkitektur stadig og mange af hans produkter er fortsat i produktion.


Arne Jacobsens arkitektur og design vakte opsigt overalt. Og det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Godt design er karakteriseret ved at fascinere hen over tiden. Urene er nu blevet genskabt fuldstændig tro mod Arne Jacobsens originaltegninger. De unikke ure blev skabt henover en lang, utrolig produktiv og artistisk helt unik karriere som arkitekt og designer.

STRAPS & BÅND

Vi har det fulde udvalg af PICTO-stropper og -bånd - bare tag et kig. Alle remme er nemme at skifte selv – du kan endda gøre det på farten og altid have dit look on point.

Se mere her

 

INSPIRATION

Bliv inspireret af historier fra hele PICTO
univers.

Se mere her

BORDKLODSER

Hvad med at have PICTO som et bordur? Og vi sagde: "Yeah baby", så værsgo: Vi er stolte af at kunne præsentere PICTO Table Clock.

En 45 mm frontmonteret på en enkel og elegant stander. Vi tror, du vil kunne lide den. Det gør vi.

Se mere her