Designet av Arne Jacobsen

34 mm / Thunder Grey dial / Midnight Blue leather strap

PICTO wrist watch with a rotating dial and midnight blue leather strap. The dial on this watch is 34 mm.

Sizeguide
1 398,00 kr
Customize 34 mm / Thunder Grey dial / Midnight Blue leather strap
PICTO 34 mm Thunder grey/Polished steel   + 0,00 kr
MIDNIGHT BLUE LEATHER STRAP 14 MM   + 0,00 kr
In stock

1 398,00 kr

Solid stainless steel case, hardened mineral glass, 5 ATM.
More Information
SKU 34052-6714S
Modell PICTO
Størrelse 34 mm
Farge på urskiven Tordengrå
Innfatning Polert stål
Stroppmateriale Rem i lær
Stroppens bredde 14 mm
Farge på stroppen Midnattsblå
Bevegelse MIYOTA 2025

Arne Jacobsens design vakte oppsikt overalt, og det magiske er at den fortsatt gjør det. God design kjennetegnes ved at den fortsetter å fascinere etter hvert som tiden går - og uansett om du velger et design fra 1939 eller 1972, er du garantert en klokke som aldri mister sin plass i tiden.

Shipping from only 89 kr

30 dagers gratis returrett

3 års utvidet garanti

Designet for allsidighet

Arne Jacobsen designet med tanke på form og funksjon, slik at du kan ta vare på de spesielle øyeblikkene i livet med et stykke dansk designhistorie på håndleddet, veggen eller bordet.

 

 

Bordklokker av Arne Jacobsen

Arne Jacobsen hadde tegnet et hus for H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen var så begeistret for Jacobsen at han oppfordret ham til å tegne en klokke i 1939. Klokken som Arne Jacobsen tegnet i 1939, ble presentert på vårutstillingen på Charlottenborg. Det var den første av i alt fire serier fra Arne Jacobsens hånd.

Arne Jacobsens bordklokke er oppdatert med både alarm, snooze-funksjon og lys som utløses av en usynlig sensor øverst på klokken. En svært vakker, enkel og klassisk vekkerklokke som pryder ethvert hjem.

Utforsk bordklokker

 

ARNE JACOBSEN - TIDLØS DESIGN

Geniet som gjorde dansk design verdenskjent. Arne Jacobsen er utvilsomt en av Danmarks mest fremtredende arkitekter og er internasjonalt anerkjent for sine fantastiske bygninger og design - inkludert klokker og ur. Arne Jacobsens arkitektur beundres fortsatt internasjonalt, og mange av produktene hans fortsatt produseres.


Arne Jacobsens design vakte oppsikt overalt, og det magiske er at den fortsatt gjør det. God design kjennetegnes av kontinuerlig fascinasjon etter hvert som tiden går. Klokkene og urene er nå gjenskapt helt i tråd med Arne Jacobsens originale tegninger. De unike klokkene ble skapt i løpet av en lang, utrolig produktiv og kunstnerisk unik karriere som arkitekt og designer.

STRAPS & BÅND

Vi har hele utvalget av PICTO-reimer og -bånd - det er bare å ta en titt. Alle reimene er enkle å bytte selv – du kan til og med gjøre det mens du er på farten og alltid ha en perfekt look.

Se mer

 

INSPIRATION

Bli inspirert av historier fra hele PICTO-området.
universet.

Se mer

BORDKLOKKER

Hva med å ha PICTO som bordklokke? Og vi sa: "Yeah baby", så vær så god: Vi er stolte av å kunne presentere PICTO Table Clock.

En 45 mm frontmontert på et enkelt og elegant stativ. Vi tror du vil like den. Det gjør vi.

Se mer