Designad av Arne Jacobsen

34 mm / Thunder Grey dial / Midnight Blue leather strap

PICTO wrist watch with a rotating dial and midnight blue leather strap. The dial on this watch is 34 mm.

Sizeguide
1 398,00 kr
Anpassa 34 mm / Thunder Grey dial / Midnight Blue leather strap
PICTO 34 mm Thunder grey/Polished steel   + 0,00 kr
MIDNIGHT BLUE LEATHER STRAP 14 MM   + 0,00 kr
I lager

1 398,00 kr

Solid stainless steel case, hardened mineral glass, 5 ATM.
Mer information
SKU 34052-6714S
Modell PICTO
Storlek 34 mm
Färg på urtavla Åskgrå
Infattningsring Polerat stål
Material i band Läderarmband
Bandbredd 14 mm
Bandets färg Midnattsblå
Rörelse MIYOTA 2025

Arne Jacobsens design väckte uppståndelse överallt och det magiska är att den fortfarande gör det. Bra design kännetecknas av att den fortsätter att fascinera i takt med att tiden går - och oavsett om du väljer en design från 1939 eller 1972 är du garanterad en klocka som aldrig förlorar sin plats i tiden.

Shipping from only 79 kr

30 dagars fri returrätt

Förlängd 3 års garanti

Utformad för mångsidighet

Arne Jacobsen designade med form och funktion i åtanke för att du ska kunna uppskatta de speciella ögonblicken i livet med ett stycke dansk designhistoria på din handled, vägg eller bord.

 

 

Bordsklockor av Arne Jacobsen

Arne Jacobsen hade ritat ett hus åt H.J. Hansen, som var chef för Lauritz Knudsen. Hansen var så entusiastisk över Jacobsen att han uppmuntrade honom att rita en klocka redan 1939. Klockan, som Arne Jacobsen ritade 1939, presenterades på vårutställningen i Charlottenborg. Det var den första av totalt fyra serier från Arne Jacobsens hand.

Arne Jacobsens bordsklocka har uppdaterats med både alarm, snooze-funktion och ljus, som utlöses av en osynlig sensor i klockans topp. En mycket vacker, enkel och klassisk väckarklocka som pryder varje hem.

Utforska bordsklockor

 

ARNE JACOBSEN - TIDLÖS DESIGN

Geniet som gjorde dansk design världskänd. Arne Jacobsen är utan tvekan en av Danmarks mest framstående arkitekter och är internationellt erkänd för sina fantastiska byggnader och design - även för sina klockor. Arne Jacobsens arkitektur beundras fortfarande internationellt och många av hans produkter fortfarande produceras.


Arne Jacobsens design väckte uppståndelse överallt och det magiska är att den fortfarande gör det. Bra design kännetecknas av att den fascinerar allt eftersom tiden går. Klockorna har nu återskapats helt i enlighet med Arne Jacobsens originalritningar. De unika klockorna skapades under en lång, otroligt produktiv och konstnärligt unik karriär som arkitekt och designer.

STRAPP & BAND

Vi har hela utbudet av PICTO-remmar och -band - ta bara en titt. Alla remmar är enkla att byta själv – du kan till och med göra det när du är på språng och alltid ha en snygg look.

Se mer

 

INSPIRATION

Låt dig inspireras av berättelser från hela PICTO
universum.

Se mer

KLOCKER FÖR BORD

Vad sägs om att ha PICTO som bordsklocka? Och vi sa: "Yeah baby", så här är den: Vi är stolta över att kunna presentera PICTO bordsklocka.

En 45 mm frontmonterad på ett enkelt och elegant stativ. Vi tror att du kommer att gilla den. Det gör vi.

Se mer