Designet af Arne Jacobsen

Bankers 34 mm

Arne Jacobsen Bankers armbåndsur med sort 16 mm læderrem.

Sizeguide

ALLE STØRRELSER VIST PÅ ET GENNEMSNITLIGT KVINDEHÅNDLED.


SPECS

2.198,00  DKK
Tilpas Bankers 34 mm
Bankers 34 mm   + 0,00  DKK
SORT LÆDERREM 16 MM   + 0,00  DKK
På lager

2.198,00  DKK

Massiv urkasse i rustfrit stål med konkav urskive, IP-guldbørstet ramme, hærdet dobbelt konveks M2-glas, 3 ATM, guldbørstet meshbånd i rustfrit stål.
Produktdetaljer
Varenummer 53109-1601G
Model Bankers
Urets diameter 34 mm
Skivefarve Grå
Urkassefarve Poleret guld
Remtype Læderrem
Rembredde 16 mm
Remfarve Sort
Urværk MIYOTA GL26
Som alt andet Arne Jacobsen har lavet, er Bankers uret enkelt og elegant. Det er samtidigt skabt med stor opmærksomhed og symbolik.
 
Alle timetal er udskiftet med en spiral, der består af 12 enheder, som hver indikerer timerne i dagen.
 
Deraf kælenavnet: Spiraluret.

Fragt fra kun 40 kr

30 dages gratis retur

3 års garanti

Den danske nationalbank

Arne Jacobsen vinder konkurrencen om at tegne Danmarks National Bank i 1961. Bygningen står færdig i 1978 – syv år efter hans død. BANKERS uret er designet til Nationalbanken i 1971 og er et af hans absolut sidste designs. Uret hænger på væggen i den oprindelige bank- sal med paneler i pæretræ, som en kontrast til forhallen i norsk Porsgrunn marmor, som strækker sig som en katedral næsten 20 meter op gennem de seks etager. Danmarks Nationalbank regnes for en af Arne Jacobsens hovedværker.

PORSGRUNN GRå

Urskiven er inspireret af den norske Porsgrunn marmor, som var en af Arne Jacobsens yndlings- materialer. Skiven er lavet med en cirkulær finbørstet finish, som giver uret en let skiftende grå farve. Ligesom Porsgrunn marmor der changerer i flere farver grå. Designet er tro mod Arne Jacobsens originale ur- design fra 1971. Uret findes i to udgaver; en 40mm poleret stål til M/K og en 34mm poleret guld til kvinder.

 

ARNE JACOBSEN - TIDSLØST DESIGN

Geniet der satte dansk design på verdenskortet. Arne Jacobsen, er uden tvivl en af Danmarks mest markante arkitekter og er internationalt anerkendt for sine banebrydende bygninger og design – og herunder også ure. Både internationalt og nationalt beundres Arne Jacobsens arkitektur stadig og mange af hans produkter er fortsat i produktion.


Arne Jacobsens arkitektur og design vakte opsigt overalt. Og det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Godt design er karakteriseret ved at fascinere hen over tiden. Urene er nu blevet genskabt fuldstændig tro mod Arne Jacobsens originaltegninger. De unikke ure blev skabt henover en lang, utrolig produktiv og artistisk helt unik karriere som arkitekt og designer.

Roman

Aarhus Rådhus blev indviet i 1942. Arne Jacobsen tegnede bygningen sammen med Erik Møller, og vinderforslaget var egentlig uden tårn.
Et tårn har ingen funktion og passer derfor ikke ind i Arne Jacobsens filosofi vedrørende funktionalitet, men efter folkelige protester var de to arkitekter nødt til at tilføje et 60 meter højt tårn.

Samtidig fik vi det smukke ur: ROMAN

Se alle Roman Ure

Station

En ung Arne Jacobsen tegnede i midten af 1930’erne en villa til H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen kunne se et potentiale i den unge arkitekt og spurgte, om han var interesseret i at tegne et ur. Arne Jacobsen tog udfordringen op, og som et af hans første industrielle produktdesigns blev resultatet et elektrisk bordur med og uden alarm.

Borduret blev præsenteret på Foraarsudstillingen Charlottenborg i 1939 og blev derved Jacobsens første industrielle produktdesign. Allerede på dette tidspunkt var enkelthed og rent design kendetegnende for Jacobsens design.

Se alle Station Ure

City hall

Rødovre Rådhus er en af Arne Jacobsens mest fuldendte bygninger, inspireret af tidens internationale tendenser. Arne Jacobsen designede alle detaljerne selv, helt ned til uret og indrettede bygningen med sine egne møbeldesigns.

Jacobsens kompromisløse tilgang til design og arkitektur kommer til udtryk i CITY HALL uret. Med dets kurvede glas og stramme grafik er det et studie i tidsløst simplicitet og elegance.

Se alle City Hall ure