Designet af Arne Jacobsen

City Hall 34 mm

Arne Jacobsen City Hall armbåndsur med poleret og børstet guldlænke på 16 mm.
Sizeguide

ALLE STØRRELSER VIST PÅ ET GENNEMSNITLIGT KVINDEHÅNDLED.


SPECS

2.498,00  DKK
Tilpas City Hall 34 mm
City Hall 34 mm   + 0,00  DKK
GULDARMBÅND 16 MM   + 0,00  DKK
Pre-order now! Shipping from 24 June, 2024

2.498,00  DKK

Massiv urkasse i rustfrit stål med konkav urskive, hærdet dobbelt konveks M2-glas, 3 ATM.
Produktdetaljer
Varenummer 53207-1629
Model City Hall
Urets diameter 34 mm
Skivefarve Oxford blå
Urkassefarve Poleret guld
Remtype Armbånd af stål
Rembredde 16 mm
Remfarve Guld
Urværk MIYOTA GL26

Arne Jacobsens arkitektur vakte opsigt overalt og det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Mægtigt design er karakteriseret ved at blive ved med at fascinere over tid – og uanset om du vælger et design fra 1939 eller 1972 er du garanteret et ur, der aldrig mister sin plads i tiden.

Fragt fra kun 40 kr

30 dages gratis retur

3 års garanti

Designet med alsidighed i øje

Arne Jacobsen Watches er designed med form or funktion i sinde. Et ur du kan bære til enhver anledning og nyde livets særlige momenter med et stykke Dansk design historie på din arm, væg eller bord.

 

 

Bordure af Arne Jacobsen

Arne Jacobsen designede et hus for H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen var så imponeret af Arne Jacobsen, at han opfordrede ham til at designe et ur til ham tilbage i 1930'erne. Uret blev præsenteres på Forårsudstillingen Charlottenborg i 1939 og var Arne Jacobsens første industrielle designprodukt.

Bordurene er siden blevet opdateret med både alarm, snoozefunktion og lys, der udløses af en usynlig sensor på toppen af uret. Et lækkert, enkelt og klassisk vækkeur som pryder ethvert hjem

Udforsk Bordure

 

ARNE JACOBSEN - TIDSLØST DESIGN

Geniet der satte dansk design på verdenskortet. Arne Jacobsen, er uden tvivl en af Danmarks mest markante arkitekter og er internationalt anerkendt for sine banebrydende bygninger og design – og herunder også ure. Både internationalt og nationalt beundres Arne Jacobsens arkitektur stadig og mange af hans produkter er fortsat i produktion.


Arne Jacobsens arkitektur og design vakte opsigt overalt. Og det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Godt design er karakteriseret ved at fascinere hen over tiden. Urene er nu blevet genskabt fuldstændig tro mod Arne Jacobsens originaltegninger. De unikke ure blev skabt henover en lang, utrolig produktiv og artistisk helt unik karriere som arkitekt og designer.

Bankers

Arne Jacobsen vandt konkurrencen om at tegne Den danske Nationalbank i 1961. Bygningen stod færdig i 1978 - syv år efter hans død. Bankers uret blev designet i 1971 og hænger nu på væggen i den oprindelige banksal.
Banksalen med paneler i pæretræ, er en kontrast til forhallen i norsk marmor, som strækker sig som en katedral næsten 20 meter op gennem de seks etager.

Danmarks Nationalbank regnes for en af Arne Jacobsens hovedværker.

Se alle Bankers ure

Roman

Aarhus Rådhus blev indviet i 1942. Arne Jacobsen tegnede bygningen sammen med Erik Møller, og vinderforslaget var egentlig uden tårn.
Et tårn har ingen funktion og passer derfor ikke ind i Arne Jacobsens filosofi vedrørende funktionalitet, men efter folkelige protester var de to arkitekter nødt til at tilføje et 60 meter højt tårn.

Samtidig fik vi det smukke ur: ROMAN

Se alle Roman Ure

Station

En ung Arne Jacobsen tegnede i midten af 1930’erne en villa til H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen kunne se et potentiale i den unge arkitekt og spurgte, om han var interesseret i at tegne et ur. Arne Jacobsen tog udfordringen op, og som et af hans første industrielle produktdesigns blev resultatet et elektrisk bordur med og uden alarm.

Borduret blev præsenteret på Foraarsudstillingen Charlottenborg i 1939 og blev derved Jacobsens første industrielle produktdesign. Allerede på dette tidspunkt var enkelthed og rent design kendetegnende for Jacobsens design.

Se alle Station Ure